ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπούσι: «Ο Μπουλάρι θα εξελιχθεί σε σπουδαίο επιθετικό»

Ο Αλμπάν Μπούσι αποθέωσε τον επιθετικό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Εμιλιάνο Μπουλάρι.
Μπούσι: «Ο Μπουλάρι θα εξελιχθεί σε σπουδαίο επιθετικό»

Ο Αλμπάν Μπούσι μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην Αλβανία για τον 17χρονο επιθετικό της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Εμιλιάνο Μπουλάρι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αλβανίας Κ21, Αλμπάν Μπούσι, ο οποίος πραγματοποίησε καριέρα ως ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα (Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός, Απόλλων Καλαμαριάς), αποθέωσε τον Εμιλιάνο Μπουλάρι, μιλώντας σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό. Ο 45χρονος τεχνικός πως ο 17χρονος επιθετικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού αποτελεί κεφάλαιο για την Αλβανία. Συγκεκριμένα, ο Μπούσι δήλωσε:

«Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, που αγωνίζεται στην Ελλάδα, θα εξελιχθεί σε σπουδαίο επιθετικό. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική Αλβανίας. Χωρίς, βέβαια, να ξεχνάμε και ποδοσφαιριστές, όπως οι Ντουρμισάι (Πανιώνιος), Βριόνι (Σαμπντόρια) και Μανάι (Inter), που είναι 22-23 ετών και πιστεύω ότι έχουν πολύ μεγάλη προοπτική στην Αλβανία».

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ακόμα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά έχει λάβει μέρος σε προπονήσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει το ταλέντο του Αλβανού επιθετικού, ο οποίος είναι 17 ετών, αλλά φέτος ανέβηκε στην Κ19 του συλλόγου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπούσι: «Ο Μπουλάρι θα εξελιχθεί σε σπουδαίο επιθετικό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.