ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντένσε: «Παίζουν σκληρά απέναντί μου»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε για τη σπουδαία αναμέτρηση με τη Μίλαν και την αποβολή του στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.
Ποντένσε: «Παίζουν σκληρά απέναντί μου»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη Μίλαν (13/12, 22:00).

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αναφέρθηκε και στην αποβολή του στο ματς με την Ξάνθη και αν έχει παράπονο από την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους αντιπάλους του εντός συνόρων, ύστερα από ερώτηση του Sportime.gr.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ντανιέλ Ποντένσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για εσάς τους ποδοσφαιριστές πόσο μεγάλη υπόθεση είναι να αφήσετε εκτός συνέχειας τη Μίλαν, όχι τόσο σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και σε ατομικό επίπεδο για να λέτε κάποτε στα παιδιά σας ότι αποκλείσατε μία τόσο σπουδαία ομάδα;

«Είναι ένα σημαντικό ματς για όλους τους παίκτες. Παίζουμε κόντρα σε μία τεράστια και πασίγνωστη ομάδα. Είναι μεγάλη βραδιά για εμάς. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ζήσουμε μία μεγάλη βραδιά».

Είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος, που δέχτηκες πολύ ξύλο κόντρα στην Ξάνθη. Έχεις παράπονο από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοί σου;

«Αυτό που έχω να πω, είναι ότι νιώθω ανόητος με τον τρόπο που αντέδρασα. Είναι αλήθεια ότι παίζουν σκληρά απέναντί μου, όμως, δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Τα φάουλ αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού, θα πρέπει να είμαι υπομονετικός. Ό,τι έγινε, έγινε».

Έχετε δουλέψει περισσότερο εσείς οι ακραίοι στο σκοράρισμα, γιατί είναι κάτι που θα χρειαστεί με τη Μίλαν;

«Αύριο δεν έχει σημασία από πού θα μπει το γκολ. Όλοι θα προσπαθήσουμε για να σκοράρουμε. Δεν έχει σημασία αν θα είναι από το κέντρο ή από τα άκρα. Σημασία έχει να μπουν τα γκολ».

Ο κόουτς μίλησε για διαχείριση ενθουσιασμού. Πόσο εύκολο είναι να διαχειριστείτε τον ενθουσιασμό σας όταν έχετε απέναντί σας και ένα γεμάτο γήπεδο;

«Σίγουρα αύριο θα υπάρχει μία καυτή ατμόσφαιρα, όμως, εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Την ύπαρξη του κόσμου θα την έχουμε ως κίνητρο. Θα παίξουμε όπως με την Μπέτις και την Ντουντελάνζ. Θα κάνουμε τα πάντα για να αφήσουμε πίσω μας τη Μίλαν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποντένσε: «Παίζουν σκληρά απέναντί μου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.