ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός-Μίλαν: Η αποστολή του Μαρτίνς

Όπως αναμενόταν, οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ματίας Ναουέλ τέθηκαν νοκ-άουτ για τον «τελικό» με τη Μίλαν - Στην 20άδα ο Θανάσης Ανδρούτσος.
Ολυμπιακός-Μίλαν: Η αποστολή του Μαρτίνς

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το απόγευμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τη Μίλαν (13/12, 22:00).

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ματίας Ναουέλ δεν προπονήθηκαν, καθώς παραμένουν τραυματίες και δεν βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Μίλαν, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αναλυτικά τα ονόματα: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιλιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media αναφορικά με την αποστολή:

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2433097873371881

Ολυμπιακός-Μίλαν: «Έτοιμοι για μία ακόμα ευρωπαϊκή βραδιά στο… κάστρο μας!» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός-Μίλαν: Η αποστολή του Μαρτίνς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.