ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός-Μίλαν: Έκπληξη από τον Μαρτίνς, βασικός ο Φετφατζίδης!

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού στον «τελικό πρόκρισης» κόντρα στη Μίλαν (13/12, 22:00).
Ολυμπιακός-Μίλαν: Έκπληξη από τον Μαρτίνς, βασικός ο Φετφατζίδης!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποτελεί την έκπληξη του Πέδρο Μαρτίνς στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση με τη Μίλαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να έχει μία τελευταία ευκαιρία να αλλάξει τα εις βάρος του δεδομένα και να κερδίσει την παραμονή του στο ρόστερ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν παραγκωνισμένος το τελευταίο διάστημα λόγω των διαδοχικών χαμένων κλασικών ευκαιριών σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά ο Μαρτίνς γεμίζει με κίνητρο τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, δίνοντάς του φανέλα βασικού στον αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκερέρο.

Όσον αφορά τη Μίλαν, ο Τζενάρο Γκατούζο δε ρίσκαρε τη συμμετοχή του Σούσο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής τελικά.

Οι «ροσονέρι» παρατάσσονται με 4-4-2 και τους Ιγκουαΐν, Κουτρόνε στην κορυφή της επίθεσης. Το αμυντικό δίδυμο των Σαπάτα και Αμπάτε είναι άκρως… πειραματικό λόγω των απουσιών στα στόπερ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Μίλαν: Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Αμπάτε, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Κεσιέ, Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο, Κουτρόνε, Ιγκουαΐν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός-Μίλαν: Έκπληξη από τον Μαρτίνς, βασικός ο Φετφατζίδης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.