ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πορεία στο Europa League γεμίζει τα ταμεία!

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει μέχρι στιγμής κάτι παραπάνω από 9.000.000 ευρώ, μετά και την πρόκριση στους «32» του Europa League
Ολυμπιακός: Η πορεία στο Europa League γεμίζει τα ταμεία!

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League και παράλληλα βλέπει και τα ταμεία του να γεμίζουν μετά και τη νίκη επί της Μίλαν.

Μέχρι στιγμής έχει βάλει στα ταμεία του κάτι παραπάνω από 9 εκατ. ευρώ. Πως μοιράζονται όμως αυτά τα λεφτά; Πάμε να τα δούμε. Αρχικά, το πάγιο πριμ για τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League είναι 2.920.000 ευρώ.

Για τις τρεις νίκες με Μίλαν και Ντουντελάνζ (δύο), πήρε από 570.000 για την καθεμία, δηλαδή 1.710.000 ευρώ στο σύνολο, ενώ για την ισοπαλία με την Μπέτις στην πρεμιέρα πήρε 190.000 ευρώ.

Από την στιγμή που προκρίθηκε ως δεύτερος από τον όμιλο θα εισπράξει ακόμη 500.000 ευρώ. Από την 10ετής κατάταξη της UEFA, μεταξύ των 48 ομάδων που ήτα στους ομίλους, ο Ολυμπιακός είναι στην 8η θέση και κατά συνέπεια θα εισπράξει 41 «μετοχές», η κάθε μία εκ των οποίων κοστολογείται με 71.430 ευρώ, άρα 2.928.630 ευρώ.

Τέλος, για την πρόκριση στους «32» του θεσμού θα εισπράξει επιπλέον 500.000 ευρώ, άλλα το συνολικό ποσό μέχρι στιγμής είναι περισσότερα από 9.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζει κανείς και τα εισιτήρια από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια.

Μαρινάκης: «Δικαίωση για όλους μας»

Ολυμπιακός-Μίλαν 3-1: Μέγας είσαι, Θρύλε!

Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στο Europa League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η πορεία στο Europa League γεμίζει τα ταμεία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.