ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τεράστιο πριμ από Μαρινάκη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε τρισευτυχισμένος στα αποδυτήρια και ανακοίνωσε πριμ 500.000 ευρώ σε όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός: Τεράστιο πριμ από Μαρινάκη!

Το αφεντικό τρελάθηκε! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μοίρασε πριμ μισού εκατομμυρίου ευρώ σε όλη την ομάδα, συγχαίροντας τους πάντες στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» μετέβη στα αποδυτήρια της ομάδας και συνεχάρη όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι μία δικαίωση, όπως είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, για τη νέα και υγιή προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018.

Στα αποδυτήρια επικράτησε κυριολεκτικά χαμός, ο οποίος κορυφώθηκε όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε μπροστά σε όλους πως θα μοιράσει πριμ 500.000 ευρώ για την τεράστια νίκη και πρόκριση επί της Μίλαν των 7 Κυπέλλων Πρωταθλητριών!

Μαρινάκης: «Δικαίωση για όλους μας»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τεράστιο πριμ από Μαρινάκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.