ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τοροσίδης: «Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους»

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για τη σπουδαία νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν και για το γεγονός πως έπαιξε σε αρκετές διαφορετικές θέσεις στο τέλος του αγώνα!
Τοροσίδης: «Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους»

Ο Βασίλης Τοροσίδης στάθηκε στην αυταπάρνηση και την αυτοθυσία όλων των παικτών του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίλαν, τόνισε: «Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Η Μίλαν είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ιταλίας και όλου του κόσμου. Σε όλα τα παιχνίδια κάναμε καλά ματς. Και στα τέσσερα ματς που παίξαμε με τους δύο αντιπάλους μας ήμασταν καλύτεροι. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους στο παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε, όμως, και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία γιατί θέλουμε να είμαστε σωστοί επαγγελματίες».

Όσο για τις θέσεις στις οποίες αγωνίστηκε από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, ο Βασίλης Τοροσίδης αποκάλυψε: «Το δουλέψαμε στην τελευταία προπόνηση στο Καραϊσκάκη να παίξω επίθεση στα τελευταία δέκα λεπτά. Από τη στιγμή που σκοράραμε, γύρισα στο κέντρο και μετά δεξί μπακ. Δεν με πειράζει, το έχω ξανακάνει. Δυστυχώς, η βαθμολογία στην Ελλάδα δεν λέει την αλήθεια γιατί παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και το έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια, το παραδέχονται όλοι στην Ελλάδα».

Ο Γκιλιέρμε δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με όλα αυτά που καταφέραμε. Πήραμε μία πολύ μεγάλη πρόκριση και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Όλη αυτή η επιτυχία ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Όλοι μαζί δουλεύουμε, όλοι μαζί παίζουμε για να κερδίζουμε. Συγχαρητήρια σε όλους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τοροσίδης: «Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.