ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι ευχές του Πέδρο Μαρτίνς με στυλ La Casa de Papel!

«Είμαστε ένα» έγραψε στα social media ο Πέδρο Μαρτίνς για την οικογένειά του και την οικογένεια του Ολυμπιακού, βάζοντας... άρωμα La Casa de Papel!
Ολυμπιακός: Οι ευχές του Πέδρο Μαρτίνς με στυλ La Casa de Papel!

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Πορτογαλία και ευχήθηκε για τις γιορτές με ένα επικό μήνυμα στα social media!

Το εκπληκτικό κορεό που ετοίμασε ο οργανωμένος σύνδεσμος οπαδών της Θύρας 7 στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν, έχει γράψει, ήδη, ιστορία! Ο Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε τον κόσμο για την έμπνευσή του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από την περίφημη σειρά La Casa de Papel και ανήμερα των Χριστουγέννων έδωσε τις ευχές του με ένα ξεχωριστό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η οικογένεια Μαρτίνς, ντυμένη με φανέλες και κασκόλ του Ολυμπιακού, φωτογραφήθηκε με στυλ La Casa de Papel, φορώντας τις μάσκες με το πρόσωπο του Ισπανού καλλιτέχνη Σαλβαντόρ Νταλί. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού αφομοίωσε πλήρως το ρόλο του «Καθηγητή» (El Profesor) και σε περίοπτη θέση στο σκηνικό ευχήθηκε, ποζάροντας με γυαλιά α λα… Profesor: «Καλά Χριστούγεννα στην οικογένεια του Ολυμπιακού και σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ένα». Μάλιστα, έβαλε ως hashtag τη φράση «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Το επικό ευχετήριο μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς στα social media:

https://www.facebook.com/CoachPMartins/posts/2062608604031070:0

Έργο προπονητή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Οι ευχές του Πέδρο Μαρτίνς με στυλ La Casa de Papel!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.