ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Σολδάνο (video)

Ο 24χρονος επιθετικός τόνισε πως ήρθε για πολλά γκολ ώστε να δικαιώσει και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που τον εμπιστεύθηκαν
Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Σολδάνο (video)

Ο Ολυμπιακός εμπιστεύθηκε τον Φράνκο Σολδάνο για την επίθεση κι εκείνος, τόνισε από την αρχή, πως ήρθε για πολλά γκολ. Αυτό επεσήμανε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Olympiacos TV.

«Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Όλοι ήταν πάρα πολύ ευγενικοί από την ώρα που έφτασα εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα. Οι στόχοι μου είναι ξεκάθαροι. Να βοηθήσω όπως μπορώ, ώστε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Πέρα απ’ αυτό, οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν.

Θέλω οι οπαδοί να ξέρουν ότι θα βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ένας παίκτης πολύ αφοσιωμένος στην ομάδα και θα βοηθήσω όπως μπορώ.

Πέρα από το ότι είμαι ένας επιθετικός και στόχος μου είναι να βάλω πολλά γκολ, είμαι κι ένας παίκτης ο οποίος βοηθάει πάρα πολύ και στην ανάπτυξη της επίθεσης.

Οπότε ελπίζω ότι θα βοηθήσω πολύ στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και να βοηθήσω με αυτοθυσία και αφοσίωση την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», είπε ο Σολδάνο.

Στο βίντεο υπάρχουν και οι πρώτες του στιγμές στον Ολυμπιακό. Οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Επίσης ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, φαίνεται να δείχνει στον Σολδάνο το Καραϊσκάκη και να του λέει τι πρόκειται να ζήσει.

Ο Ολυμπιακός έδωσε «μάχη» για να αποκτήσει τον Φράνκο Σολδάνο και τα κατάφερε. Τώρα περιμένουν και οι φίλοι του, με ανυπομονησία την πρώτη του εμφάνιση.

Ολυμπιακός: Ο Μπα υπέγραψε με τα ερυθρόλευκα (pics)

Η Τολούκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο!

Ολυμπιακός: Η πρώτη εικόνα του Σολδάνο και το πρόγραμμα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Σολδάνο (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!