ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Μαραφόνα

Οι Πορτογάλοι συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον τερματοφύλακα της Μπράγκα.
Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Μαραφόνα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και ο Τύπος της Πορτογαλίας εμπλέκει την ομάδα του Πειραιά με τον Μαραφόνα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αγωνίζεται στην Μπράγκα και μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2021 παρά το γεγονός πως δεν λογίζεται ως βασικός, αλλά ακόμα οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε τον Ζοζέ Κάρλος Μαραφόνα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, στον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι πριν προχωρήσει η περίπτωση του Ζοζέ Σα. Στην τρέχουσα σεζόν, ο Μαραφόνα μετράει 6 συμμετοχές.

Ο 32χρονος (8/5/1987, ύψος 1,90μ.) τερματοφύλακας είχε συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς στη Μαρίτιμο, από το 2010 μέχρι το 2013, με τον παίκτη, πάντως, να έχει μόλις μία συμμετοχή σε αυτήν την τριετία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Μαραφόνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!