ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Βασικός ο Φετφατζίδης στην Ξάνθη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης προτιμήθηκε αντί του Γιώργου Μασούρα στην εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη.
Ολυμπιακός: Βασικός ο Φετφατζίδης στην Ξάνθη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης προτιμήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς αντί του Γιώργου Μασούρα για το ένα «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη (8/1, 17:15).

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στην «Ξάνθη Arena» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού, καθώς θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ναουέλ, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκερέρο.

Ο «ερυθρόλευκος» πάγκος: Χουτεσιώτης, Νάτχο, Χασάν, Μιράντα, Γιώργος Μασούρας, Βοΐλης, Μαρτίνης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συμπεριλάβει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές και πριν από τη σέντρα απέκλεισε τους Καραργύρη και Μπουχαλάκη.

Να σημειωθεί πως ο Γιασίν Μεριά επιστρέφει σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, μετά την 1η Νοεμβρίου 2018 και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας. Από τότε, μεσολάβησαν δέκα επίσημοι αγώνες για τους Πειραιώτες.

Η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στα social media:

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2475838452431156

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Βασικός ο Φετφατζίδης στην Ξάνθη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.