ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άνοιξε και η θύρα 5 στην Λιβαδειά για τους φίλους του Ολυμπιακού

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στην θύρα 4 και οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια σε μία ακόμα
Άνοιξε και η θύρα 5 στην Λιβαδειά για τους φίλους του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα κομβικό παιχνίδι την Κυριακή. Φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό και θέλει να πάρει τη νίκη για να συνεχίσει να κυνηγάει τον ΠΑΟΚ. Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα!

Οι φίλοι των Πειραιωτών θα δώσουν δυναμικό παρών στο παιχνίδι της Λιβαδειάς. Κι αυτό γιατί εξαντλήθηκα τα εισιτήρια της θύρας 4, που είχε συμφωνηθεί από τις δύο ομάδες, πως θα άνοιγε γι’ αυτούς.

Και όπως έγινε γνωστό άνοιξε και η θύρα 5 για τους φίλους του Ολυμπιακού. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ και όσοι θέλουν μπορούν να τα αγοράσουν ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του σε μία ακόμα αναμέτρηση. Η δύναμη που αντλεί είναι μεγάλη και είναι γνωστό πως ενωμένοι μια γροθιά δίνουν πάντα όλες τις «μάχες».

Στο στόχαστρο της Σέλτικ ο Ομάρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνοιξε και η θύρα 5 στην Λιβαδειά για τους φίλους του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.