ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σενάριο για Αντρέ Αλμέιδα

Τα Πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με την Μπενφίκα για τον δεξιό μπακ
Ολυμπιακός: Σενάριο για Αντρέ Αλμέιδα

Ο Ολυμπακός γνωρίζει καλά την Πορτογαλική αγορά και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλές δουλειές. Έτσι βγαίνουν και πολλά σενάρια, όπως αυτό με τον Αντρέ Αλμέιδα.

Πιο συγκεκριμένα τα Πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου δεξιού μπακ. Μάλιστα αναφέρουν πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον και δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ωστόσο ο Αλμέιδα, που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και ως αμυντικός μέσος, έχει συμβόλαιο έως το 2021.

Παράλληλα είναι βασικό στέλεχος και εκ των αρχηγών των «αετών» της Λισαβόνας, διεθνής, και κοστολογείται με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Όλα αυτά δείχνουν πως είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Που μπορεί να έχει βάση, μόνο αν ο Ολυμπιακός δεχθεί κάποια καλή πρόταση για τον Ομάρ και τον παραχωρήσει!

Το σίγουρο είναι πως η άμυνα των «ερυθρόλευκων» έχει μπει στο μάτι πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Δεν είναι μόνο ο Ομάρ, αλλά και οι Σισέ, Κούτρης, για τους οποίους υπάρχει κινητικότητα.

Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός κάνει τα σχέδια του για να καλύψει τα κενά, αν αυτά δημιουργηθούν. Και ίσως στο πλαίσιο αυτό να έχει βάση το σενάριο με τον Αντρέ Αλμέιδα.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να υπάρξουν διάφορα θέματα για τους «ερυθρόλευκους».

Το καυτό Καραϊσκάκη και η Ντιναμό Κιέβου

Στο στόχαστρο της Σέλτικ ο Ομάρ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Σενάριο για Αντρέ Αλμέιδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.