ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Καμαρά εν όψει Λεβαδειακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς απέκλεισε τον τραυματία Μαντί Καμαρά από την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (13/1, 17:15).
Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Καμαρά εν όψει Λεβαδειακού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την κρίσιμη αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το μεσημέρι του Σαββάτου (12/1), με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Χουτεσιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Γιώργος Μασούρας, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού απέκλεισε, όπως αναμενόταν, τον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του την επόμενη εβδομάδα. Εκτός έμεινε και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη. Ο μέσος από τη Γουινέα έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς στην προπόνηση του Σαββάτου (12/1) γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Πλην των Καμαρά και Σολδάνο, εκτός αποστολής έμειναν και οι Γιάννης Μασούρας, Βρουσάι, Τσιμίκας, Μιράντα, Μάνος, Νικολάου, Σεμπά, Γιαννιώτης (σ.σ.: δεν προπονείται με την ομάδα).

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2482311455117189

Φωτογραφικά καρέ από την προπόνηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»:

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2482100225138312

Ολυμπιακός: Κανονικά με τον κόσμο του στη Λιβαδειά!

Ολυμπιακός: «Μπλόκο» της Αστυνομίας για την εκδρομή στη Λιβαδειά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Καμαρά εν όψει Λεβαδειακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.