ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν πήγε τελικά στα Ιωάννινα ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ταξίδεψε τελικά στα Ιωάννινα για να παρακολουθήσει από κοντά τον προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα, ΠΑΣ.
Ολυμπιακός: Δεν πήγε τελικά στα Ιωάννινα ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρακολουθήσει τηλεοπτικά (και όχι από κοντά) τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (14/1, 19:30), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Τη Δευτέρα (14/1), η ομάδα του Ολυμπιακού έχει ρεπό και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τσεκάρει τηλεοπτικά τον επόμενο αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» στη Super League, αλλά και τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει ο ίδιος και οι παίκτες του, το προσεχές Σάββατο (19/1, 17:15).

Ο προπονητής των Πειραιωτών είχε εκφράσει την πρόθεση να ταξιδέψει στα Ιωάννινα για να δει από κοντά την ομάδα του ΠΑΣ, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς εν τέλει αποφάσισε να στείλει έναν εκ των συνεργατών του.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» για τη 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Ταξίδι στο Κίεβο

Οι Κώστας Βερνίκος (Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός) και Θοδωρής Κοκκινάκης (Team Manager) ταξίδεψαν στο Κίεβο για να οριστικοποιήσουν τις τελικές λεπτομέρειες του εκτός έδρας αγώνα με την Ντιναμό στις 21 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα για τη φάση των «32» του Europa League. Η «ερυθρόλευκη» αντιπροσωπεία ρύθμισε όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι που θα κάνει ο Ολυμπιακός στην ουκρανική πόλη, στις 20 Φεβρουαρίου. Τσέκαρε ξενοδοχεία κι ό,τι άλλο απαιτείται για το ταξίδι και την παραμονή της αποστολής στο Κίεβο.

Μαρτίνς: «Έχουμε δέσει, βγάζουμε θέαμα και ποιότητα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Δεν πήγε τελικά στα Ιωάννινα ο Πέδρο Μαρτίνς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.