ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Αλ Σαμπάμπ ο Σεμπά

Ο Σεμπά παραχωρήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας.
Ολυμπιακός: Στην Αλ Σαμπάμπ ο Σεμπά

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος, Σεμπά, καθώς η Αλ Σαμπάμπ του Ριάντ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του.

Ο 27χρονος (8/6/1992) εξτρέμ είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2020, αλλά παραχωρήθηκε με μεταγραφή στην Αλ Σαμπάμπ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Το κόστος της μετακίνησης δεν έχει γίνει γνωστό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 99 επίσημους αγώνες, μετρώντας 11 γκολ και 19 ασίστ. Είχε αποκτηθεί τον Αύγουστο του 2015 από την Εστορίλ έναντι 1.800.000 ευρώ, ενώ από τον Ιούλιο του 2018 έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην ομάδα της Κίνας, Τσονγκίνγκ Ντάνγκνταϊ Λιφάν.

Ο Σεμπά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Αλ Σαμπάμπ, τονίζοντας στο επίσημο κανάλι της νέας του ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Θα τα δώσω όλα και θέλω να χαροποιήσω την ομάδα, τον κόσμο, και τον πρόεδρό της».

Η Αλ Σαμπάμπ είναι ομάδα από την πόλη Ριάντ στη Σαουδική Αραβία (σ.σ.: το Ριάντ είναι η πρωτεύουσα της χώρας) και έχει προπονητή τον Ρουμάνο, Μάριους Σουμούντιτσα, ο οποίος το 2011 είχε καθίσει για ένα «φεγγάρι» στον πάγκο της Καβάλας. Στο τρέχον Πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, η Αλ Σαμπάμπ βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης, έχοντας 32 βαθμούς σε 16 αγώνες.

Τα tweets της Αλ Σαμπάμπ:

Ο Σεμπά για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Στην Αλ Σαμπάμπ ο Σεμπά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.