ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιμένει η Σέλτικ για Ελαμπντελαουί

Η Σέτικ παρουσιάζεται διατεθειμένη να εντείνει την προσπάθειά της για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Ολυμπιακός: Επιμένει η Σέλτικ για Ελαμπντελαουί

Ο Μπρένταν Ρότζερς θέλει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και στη Σκοτία ανέφεραν την Τρίτη (15/1) πως ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό.

Σπάει… τα κοντέρ με τις φετινές του εμφανίσεις. Έχει βάλει δύο γκολ και έχει δώσει 4 ασίστ στο πρωτάθλημα. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν. Είναι σταθερά καλός σε απόδοση και σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Ολυμπιακού. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από τη Βρετανία και το όνομά του ακούγεται έντονα.

Η Σέλτικ φέρεται να έχει, ήδη, καταθέσει πρόταση, την οποία απέρριψε ο Ολυμπιακός. Λέγεται πως έφτανε τα 5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο τεχνικός των «Κελτών», Μπρένταν Ρότζερς, δεν το βάζει κάτω. Χθες στη Σκοτία αναφέρθηκε πως ετοιμάζεται να κάνει μία νέα πρόταση. Δεν αποκλείεται αυτήν τη φορά να φτάσει ακόμα και τα 10 εκατ. ευρώ. Ποσό που μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Στο κόλπο έχει μπει το τελευταίο διάστημα και η Σαουθάμπτον, που επίσης ψάχνει να βρει έναν δεξιό μπακ. Ωστόσο, η συγκεκριμένη προοπτική δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Η Σέλτικ ανοίγει στον Ομάρ και την προοπτική της εκ νέου παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ. Και μπορεί να γίνει με καλύτερες προϋποθέσεις. Γιατί η πρώτη φορά με την Χαλ δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, ενώ ήταν επηρεασμένος και από τον σοβαρό του τραυματισμό. Παράλληλα, η Σέλτικ είναι από τις ομάδες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σίγουρο είναι πως η Σέλτικ φέρεται έτοιμη να καταθέσει και νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον κάνει δικό της, αφού είναι ο εκλεκτός του Μπρένταν Ρότζερς. Το θέμα αναμένεται να πάρει μία πιο ζεστή τροπή όσο περνούν οι ημέρες και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Όσο για τον Ομάρ, στην παρούσα φάση παρακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά απολαμβάνει και τα παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Το σενάριο για Εσπεράνς και Μεριά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Επιμένει η Σέλτικ για Ελαμπντελαουί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!