ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με κόσμο ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

Όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Αρκαδίας θα δώσει μια θύρα για το ματς που θα γίνει στις 28 του μήνα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
Με κόσμο ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο πρόγραμμα για το πρωτάθλημα. Την μεθεπόμενη αγωνιστική θα βρεθεί στην Τρίπολη, για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, αλλά θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του.

Οπως έγινε γνωστό η αρκαδική ομάδα συμφώνησε να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό. Θα ανοίξει την θύρα που βρίσκεται πίσω από το ένα γκολπόστ. Ετσι ο Ολυμπιακός θα πάρει 1.600 εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς που θα γίνει στις 28 του μήνα για την 118η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τα σερί δύσκολα εκτός έδρας ματς. Η αρχή έγινε με τον Λεβαδειακό, όπου ήταν εξαιρετικός και πήρε τη νίκη. Η συνέχεια έρχεται το Σάββατο στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι δεν δέχθηκαν να δώσουν εισιτήρια στον Ολυμπιακό, μετά από σχετικό αίτημα που δέχθηκαν.

Ωστόσο στο παιχνίδι με τον Αστέρα ο Ολυμπιακός θα έχει κανονικά την συμπαράσταση του κόσμου. Ακόμα και να απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση, από την αστυνομία, αυτό δεν θα εμποδίσει τους φίλους των «ερυθρόλευκων» να δώσουν το παρών.

Κάτι ανάλογο έγινε και για την Λιβαδειά αλλά η μετακίνηση ήταν μεμονωμένη και κανείς δεν μπορεί να την απαγορεύσει.

Σύσκεψη κορυφής στη Σέλτικ για τον Ομάρ

Η απάντηση του Χασάν στα σενάρια

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με κόσμο ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.