ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο «πυροσβέστης» Λάζαρος και ο Ζάχος Δόγκανος! (vid)

Τι επάγγελμα θα έκανε ο Χριστοδουλόπουλος αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής και ποια είναι η αγαπημένη του σειρά; Οι απαντήσεις σε ένα απολαυστικό βίντεο!
Ολυμπιακός: Ο «πυροσβέστης» Λάζαρος και ο Ζάχος Δόγκανος! (vid)

O εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αποκαλύπτει την άλλη… πλευρά του εαυτού του και δίνει ρεσιτάλ στο Olympiacos TV!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα ήταν πυροσβέστης αν δεν ακολούθησε καριέρα ποδοσφαιριστή, ενώ θα ήθελε να είναι ο… Spiderman για να πηδάει από κτίριο σε κτίριο! Η αγαπημένη του σειρά είναι το «Εκείνες και εγώ», με τον Γιάννη Μπέζο να τα «σπάει» στο ρόλο του Ζάχου Δόγκανου, ενώ θαυμάζει τη σύζυγό του γιατί «μεγαλώνει τρία παιδιά στο σπίτι, αν και έχω δύο!», βάζοντας στην «εξίσωση» και τον εαυτό του! Η αγάπη του για τον αριθμό 7 και ποιος είναι το μεγαλύτερο «πειραχτήρι» στον Ολυμπιακό.

Το βίντεο του Olympiacos TV:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο «πυροσβέστης» Λάζαρος και ο Ζάχος Δόγκανος! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.