ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επίσημα στη Βίλεμ ο Βρουσάι (vids)

Ελληνική ενίσχυση για τη Βίλεμ, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάριου Βρουσάι και Βαγγέλη Παυλίδη.
Ολυμπιακός: Επίσημα στη Βίλεμ ο Βρουσάι (vids)

Η Βίλεμ ανακοίνωσε, την Πέμπτη (17/1), την απόκτηση των Μάριου Βρουσάι και Βαγγέλη Παυλίδη. Το ξεχωριστό βίντεο, με το οποίο προανήγγειλε τις δύο μεταγραφές.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, το απόγευμα της Πέμπτης (17/1), η Βίλεμ γνωστοποίησε με κοινή ανακοίνωση την απόκτηση των Μάριου Βρουσάι και Βαγγέλη Παυλίδη με τη μορφή δανεισμού από Ολυμπιακό και Μπόχουμ, αντίστοιχα. Ο Βρουσάι (σ.σ.: μεσοεπιθετικός) παραχωρήθηκε δανεικός για ενάμιση χρόνο και ο Παυλίδης (σ.σ.: σέντερ φορ) μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Να σημειωθεί πως η ομάδα του Τίλμπουργκ κατάφερε να βάλει ρήτρα αγοράς και στις δύο περιπτώσεις!

Το βίντεο της Βίλεμ για την απόκτηση των δύο παικτών:

https://www.youtube.com/watch?v=UItDcqzc36A

«Χαρούμενος που θα παίξω στη Βίλεμ»

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τόνισε χαρούμενος για την επιλογή του, σημειώνοντας: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και έτοιμος να παίξω για αυτήν την ομάδα».

Το μήνυμα του Βρουσάι στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/BsvkNVole-6/

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (17/1), η Βίλεμ είχε προϊδεάσει τους οπαδούς της στα social media για τη μεταγραφική ενίσχυση, με… άρωμα Ελλάδας, που θα ακολουθήσει! Συγκεκριμένα, ο ολλανδικός σύλλογος ανάρτησε στο Twitter ένα βίντεο για την απόκτηση των δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών, στο οποίο στρώνεται τραπέζι με χωριάτικη σαλάτα και σουβλάκια, προαναγγέλοντας τις δύο μεταγραφές με το εξής μήνυμα: «Υπομονή μέχρι τις ανακοινώσεις»!

Δείτε το βίντεο:

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και πάει Βίλεμ ο Βρουσάι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Επίσημα στη Βίλεμ ο Βρουσάι (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.