ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελειώνει με Ντίας!

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει.
Ολυμπιακός: Τελειώνει με Ντίας!

Ο «εκλεκτός» έχει βρεθεί και σύντομα ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη τον ξένο εξτρέμ που επιθυμεί. Η υπόθεση του Ζιλ Ντίας είναι προχωρημένη και στο τελικό στάδιο υλοποίησης.

Ο Πορτογάλος ακραίος μεσοεπιθετικός αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός από τη Μονακό. Στην Αγγλία, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο 22χρονος εξτρέμ θα βρίσκεται στην Ελλάδα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση από τους «ερυθρόλευκους» για το πότε θα γίνει αυτό.

Ο Ντίας πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στη Νότιγχαμ Φόρεστ και όπως γίνεται αντιληπτό το θέμα έχει να κάνει με τη Μονακό, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός και Νότιγχαμ έχουν κοινή ιδιοκτησία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν τα διαδικαστικά με τη γαλλική ομάδα για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση. Παράλληλα, την Πέμπτη (17/1), η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» ενέπλεξε τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικό σενάριο με τον Πορτογάλο, Ντιόγκο Γκονσάλβες, ο οποίος είναι εξτρέμ και αγωνίζεται στη Νότιγχαμ ως δανεικός από την Μπενφίκα. Οι Πειραιώτες, όμως, έχουν επιλέξει τον Ζιλ Ντίας.

Από εκεί και πέρα, ο ιταλικός Τύπος επιμένει πως ο Αντόνιο Ντοναρούμα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Μίλαν έως το τέλος της σεζόν, αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο σύλλογος «τρέχει» και άλλες περιπτώσεις για τη θέση του τερματοφύλακα. Στη Σκωτία, τέλος, η Σέλτικ παρουσιάζεται διατεθειμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να αποκτήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να παραχωρήσουν κάποιο βασικό στέλεχος του συνόλου που έχει δημιουργηθεί, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αν κατατεθεί, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μία πρόταση με υψηλό αντίτιμο. Τέλος, η Αλ Αχλί της Αιγύπτου διέψευσε ότι ενδιαφέρεται για τον Αχμέντ Χασάν.

Ολυμπιακός: Άμεσα στην Αθήνα ο Ζιλ Ντίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τελειώνει με Ντίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.