ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αβραάμ: «Όνειρό μου να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Το όνειρο του Αβραάμ Παπαδόπουλου έγινε πραγματικότητα και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Αβραάμ: «Όνειρό μου να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου μετά την επιστροφή στο… σπίτι του, όπως δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Olympiacos TV.

Υπερήφανος που θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε, στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι είναι ανυπόμονος να αγωνιστεί ξανά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός δήλωσε στην κάμερα του Olympiacos TV, αναφορικά με το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Εντάξει, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου. Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή του. Είμαι πολύ υπερήφανος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα κλείσω την καριέρα μου εδώ. Ήταν ένα όνειρο για εμένα αυτό. Και όπως έκανα και την προηγούμενη φορά, αυτό θα κάνω και τώρα. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα».

Σε ερώτηση για την τοιχογραφία που υπάρχει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον ίδιο και για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά στο φαληρικό γήπεδο, ο Αβραάμ ανέφερε: «Σίγουρα, όπως είπα και πριν, είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ και βλέπω γνώριμα πρόσωπα, με τα οποία έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί. Ανυπομονώ να μπω ξανά στο γήπεδο, το «Γ. Καραϊσκάκης», να φορέσω τη φανέλα. Αυτό που θέλω να κάνω και εγώ και όλοι μας είναι να πετύχουμε τους στόχους μας γιατί αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει να βρίσκεται στην κορυφή».

Οι δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο Olympiacos TV:

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αβραάμ: «Όνειρό μου να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.