ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η «πρώτη» του Λοντίγκιν στο Ρέντη

Ο Γιούρι Λοντίγκιν έπιασε δουλειά, τη Δευτέρα (28/1), στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
Ολυμπιακός: Η «πρώτη» του Λοντίγκιν στο Ρέντη

Την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του είχε ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος μετέβη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, τη Δευτέρα (28/1), πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση. Ο Ρώσος τερματοφύλακας γνωρίστηκε και με τον Πέδρο Μαρτίνς, μέσα σε άριστο κλίμα.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ουσιαστικά, η ομάδα θα έχει μία κανονική προπόνηση, αυτή της Τρίτης (29/1), εν οψει του εξ αναβολής ματς με την ΑΕΛ, το βράδυ της Τετάρτης (30/1, 19:30).

Στο μεταξύ, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω στομαχικών διαταραχών.

*Το πρωί της Τρίτης (29/1) θα παρθεί η οριστική απόφαση για το ποιο παιχνίδι Πρωταθλήματος θα χάσει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει είτε από το ματς της Τετάρτης (30/1) με την ΑΕΛ είτε από εκείνο του Σαββάτου (2/2) με τον Πανιώνιο. Και τα δύο διεξάγονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Λοντίγκιν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η «πρώτη» του Λοντίγκιν στο Ρέντη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.