ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Το σερί για την ανατροπή»

Τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς στην Τρίπολη και οι επόμενες δύσκολες 30 ημέρες, όπου θα κριθούν τα πάντα.
Ολυμπιακός: «Το σερί για την ανατροπή»

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τους έστειλε τα πρώτα μηνύματα για τα κομβικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Η πιο δύσκολη από τις τρεις σερί εξορμήσεις του Ολυμπιακού, ήταν αυτή στην Τρίπολη και τελικά το πέρασμα ήταν άνετο. Κάτι που οφείλεται και στην εξαιρετική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων», που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο όλο το πλάνο που δούλεψαν με τον Πέδρο Μαρτίνς, έως την τελευταία λεπτομέρεια.

Για τον λόγο αυτό μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πορτογάλος τεχνικός μοίρασε σε όλους συγχαρητήρια. Μέχρι και στον Μεριά, που κλήθηκε να μπει στο τέλος, λόγω του μικροπροβλήματος του Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Τυνήσιος στόπερ άφησε θετικές εντυπώσεις στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε. Ο Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε στους παίκτες του πως παίζουν την καλύτερη μπάλα, αλλά τους επέστησε την προσοχή, καθώς ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα.

«Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εικόνα σας. Κάνατε ό,τι ακριβώς σχεδιάσαμε και πήραμε μια ακόμα σημαντική νίκη. Ωστόσο από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει όλοι να είστε σε ετοιμότητα. Πάμε να συνεχίσουμε το σερί για να κάνουμε την ανατροπή», είπε μεταξύ άλλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν συνεχώς στροφές και όπως φαίνεται στα ντέρμπι του πρωταθλήματος, αλλά και στα δύο ματς με την Ντιναμό Κιέβου για το Γιουρόπα Λιγκ θα είναι στο τοπ της φόρμας τους. Κάτι που επίσης είναι βάση πλάνου και της δουλειάς που γίνεται.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του είχαν επισημάνει πως περίπου μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα φαινόταν καλύτερα η δουλειά που κάνουν από την αρχή της σεζόν. Πλέον, τα πράγματα οδεύουν προς τα εκεί, οι παίκτες έχουν καταλάβει απόλυτα την τακτική που δουλεύουν με αποτέλεσμα να βγαίνουν και αυτοματισμοί. Κάτι τέτοιο ήταν και οι φάσεις του γκολ με τους Φορτούνη, Λάζαρο να σερβίρει ο ένας τον άλλον και να σκοράρουν σε πανομοιότυπες φάσεις.

Ο Ολυμπιακός βγήκε «ατσαλάκωτος» και κάποιος αισθάνεται άβολα

Ποιότητα πρωταθλητή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: «Το σερί για την ανατροπή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!