ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «Δεν μας αξίζει το -8»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν αξίζει να βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά από την 1η θέση της Super League.
Μαρτίνς: «Δεν μας αξίζει το -8»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ (30/1, 4-0).

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως ο Ολυμπιακός αδικείται από τη βαθμολογία της Super League και εξήρε την προσφορά του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:

Για το αν είναι άδικο το -8 στη βαθμολογία από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Πιστεύω ότι υπάρχει αυτή η διαφορά που είναι μεγάλη. Εμείς θα παλεύουμε έως το τέλος γιατί το πιστεύουμε. Παίξαμε καλά, δώσαμε χαρά στον κόσμο. Όμως το σημαντικό είναι ότι παρόλο που έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια θα έπρεπε να βλέπουμε κούραση. Βλέπουμε ότι υπάρχουν αποθέματα φρεσκάδας και δυνάμεων και αυτό είναι θετικό. Υπό άλλες συνθήκες η ομάδα θα ήταν καλύτερη και διαφορετική. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος».

Για το πού οφείλεται αυτή η βαθμολογική διαφορά και αν είχε ενημέρωση για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: «Όχι, δεν έχω ασχοληθεί με αυτό που λέτε. Εκεί που ήμασταν συγκεντρωμένοι ήταν στο δικό μας παιχνίδι. Πράγματα που δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε εμείς δεν μας απασχολούν. Ασχολούμαστε μόνο με τη δική μας δουλειά. Πράγματα για τα οποία αναφέρεστε θα συζητηθούν κάποια στιγμή για το τι συμβαίνει συνολικά στο πρωτάθλημα».

Για το χειροκρότημα του κόσμου προς την ομάδα και τον ίδιο και αν ο Ολυμπιακός «αγγίζει» τα δικά του «θέλω»: «Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό που γίνεται. Μπορεί να παίζουμε καλά, όμως, η βαθμολογική διαφορά μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Δεν μας αξίζει να είμαστε στο -8. Υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουμε, όχι με αυτά που συμβαίνουν. Είναι πράγματα που μας στενοχωρούν και δεν μπορεί να μην τα σκεφτόμαστε. Θα τα συζητήσουμε κάποια στιγμή. Εμείς θα είμαστε εδώ μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα αυτό θα εξελιχθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κάθε ματς θα είναι και πιο δύσκολο. Όλα τα ματς θα είναι πιο σημαντικά. Θα δούμε πολλά πράγματα από τώρα και στο εξής».

Για τις σαρωτικές αλλαγές του περασμένου καλοκαιριού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τι πιστεύει για το υπόλοιπο της σεζόν: «Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήσαμε την ομάδα πιστέψαμε ότι θα γράφαμε ιστορία και στις τρεις διοργανώσεις. Ο κ. Μαρινάκης έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Είναι καταπληκτικός ο πρόεδρος. Πάντα είναι παρών, μας έχει δώσει όλες τις συνθήκες για να δουλέψουμε. Πιστεύουμε ότι έχουμε ελπίδες να πάρουμε το πρωτάθλημα, πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το κύπελλο και θα κάνουμε μία καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για το αν περιμένει άλλη μεταγραφή: «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Από αύριο θα ησυχάσουμε επιτέλους με τα πρόσωπα που υπάρχουν στην ομάδα. Είναι πολύ φυσιολογικό μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να παρατηρεί πολλούς παίκτες στον κόσμο. Έχουμε ησυχάσει πλέον και θα δουλέψουμε απερίσπαστοι».

Για το αν θα κοιμηθούμε ήσυχοι, χωρίς το άγχος των μεταγραφών: «Ναι, μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι».

Το βίντεο του Olympiacos TV με τη συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:

«Ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας ο Φορτούνης»

Νωρίτερα, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μιλήσει στην κάμερα των καναλιών Novasports, αποθεώνοντας τον Κώστα Φορτούνη: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε ποιότητα. Δείξαμε το τι μπορούσαμε να κάνουμε, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εικόνα μας. Έχουμε ένα σερί νικηφόρων αγώνων και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Έπαιξε εξαιρετικά ο Φορτούνης, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Όταν παίζει καλά, αυτόματα ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας. Όλη η ομάδα, όμως, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Υποχρέωσή μας, όμως, είναι να συνεχίσουμε με ανάλογες εμφανίσεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτίνς: «Δεν μας αξίζει το -8»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.