ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οριστικά με -3 βαθμούς ο Ολυμπιακός

Απορρίφθηκε και η προσφυγή που έκανε ο Ολυμπιακός στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και δεν αλλάζει η βαθμολογία του στο πρωταθλημα
Οριστικά με -3 βαθμούς ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκε το θέμα με την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών στον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν δέχθηκε την υπερασπιστική γραμμή των “ερυθρολεύκων”στην εκδίκαση της προσφυγής που έγινε την Τετάρτη (18/4).

Στην απόφαση που πήρε κράτησε την ποινή αφαίρεσης που είχε επιβληθεί πρωτόδικα από το πειθαρχικό της Σούπερ Λιγκ, κάτι που είχε κάνει και η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ήταν και η τελευταία βαθμίδα που μπορούσε να προσφύγει ο Ολυμπιακός. Κάτι που σημαίνει πως δεν αλλάζει κάτι, πλέον, στην βαθμολογία του, έχοντας 54 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον ΠΑΟΚ, που είναι στην δεύτερη θέση.

Αναλυτικά η απόφαση:

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απέρριψε της προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 12/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ”.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οριστικά με -3 βαθμούς ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!