Πρόβλημα με Πάρντο

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με τον Απόλλωνα, αλλά προέκυψε θέμα με τον Κολομβιανό εξτρέμ.
Πρόβλημα με Πάρντο

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (19/4), συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (22/4, 19:00), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Χρήστος Κόντης αντιμετωπίζει ένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς ο Φελίπε Πάρντο εγκατέλειψε την προπόνηση και το εσωτερικό διπλό λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση στη Ριζούπολη, αν εδώ και καιρό έχει χάσει τη θέση του στο rotation της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται ελάχιστες διαφοροποιήσεις στην εντεκάδα συγκριτικά με το επιβλητικό 5-1 επί της Κέρκυρας, με τον Παπ Αμπού Σισέ να διεκδικεί μία θέση στο κέντρο της άμυνας, καθώς εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του. Τη δεύτερη θα την εκτίσει κόντρα στον Παναιτωλικό (29/4, 19:00).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόβλημα με Πάρντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.