Μεγαλύτερη άνεση στο Λιμάνι

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το καλό εισιτήριο του Europa League και περιμένει την τελική ευθεία της σεζόν για να δει αν μπορεί να τερματίσει ψηλότερα.
Μεγαλύτερη άνεση στο Λιμάνι

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα τρία παιχνίδια να δώσει στο Πρωτάθλημα, αλλά συνεχίζει να προετοιμάζει την επόμενη ημέρα και τη νέα σεζόν.

Αν δεν αλλάξει κάτι στις εναπομείνασες αγωνιστικές, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν μία γκέλα του ΠΑΟΚ για να τον προσπεράσουν στη βαθμολογία και να τερματίσουν στη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, ο Ολυμπιακός θα αρχίσει τη σεζόν 2018-2019 από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αυτό σημαίνει πως το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών για την καινούργια αγωνιστική περίοδο θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου, ενώ θα μάθουν τον αντίπαλό τους στις 23 Ιουλίου. Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία όπως την επιθυμεί, έχοντας ολόκληρο τον Ιούλιο για να βάλει τις βάσεις στο νέο «ερυθρόλευκο» οικοδόμημα.

Ο σύλλογος δεν θέλει να επαναλάβει τα λάθη των δύο προηγούμενων ετών και στόχος είναι να γίνει μία κανονική προετοιμασία, που θα έχει θετικό αντίκτυπο και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς. Το βάρος θα πέσει στη φυσική κατάσταση, που δεν δουλεύτηκε κατά την τρέχουσα σεζόν όταν έπρεπε: το περασμένο καλοκαίρι, επί εποχής Μπέσνικ Χάσι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγαλύτερη άνεση στο Λιμάνι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.