ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιορεντίνα καλεί Βούκοβιτς

Η Φιορεντίνα έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Γιάγκος Βούκοβιτς εν όψει της νέας σεζόν.
Φιορεντίνα καλεί Βούκοβιτς

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν κατάφερε να παραμείνει με τη Βερόνα στη Serie A και η ιταλική ομάδα δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την option αγοράς, αλλά σε ατομικό επίπεδο τα πήγε καλά και ετοιμάζεται να αλλάξει ξανά ποδοσφαιρική στέγη, καθώς μπορεί ο δανεισμός του να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, όμως δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com, που παρουσιάζει το θέμα ως αποκλειστικό, η Φιορεντίνα έχει στη λίστα της τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό για την επόμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι συγκαταβατικός στη μεταγραφή του 30χρονου στόπερ, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Βούκοβιτς αποτελεί τον διακαή μεταγραφικό πόθο του Ερυθρού Αστέρα, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε καταγραφεί ενδιαφέρον της Μπολόνια για την απόκτησή του. Ο Σέρβος διεθνής έφτιαξε καλό όνομα στην Ιταλία σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς τόσο η Τζένοα όσο και η Ουντινέζε τον έχουν στη μεταγραφική τους ατζέντα για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιορεντίνα καλεί Βούκοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.