ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Γαλλία ο Μαρινάκης

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στον τελικό του Europa League ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στη Γαλλία ο Μαρινάκης

Για μία ακόμα χρονιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε από κοντά έναν τελικό ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο «ερυθρόλευκος» ηγέτης βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης (16/5), στο «Ολιμπίκ Λιονέ Παρκ» και παρακολούθησε τον τελικό του UEFA Europa League, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να θριαμβεύει και να κατακτά το τρόπαιο κόντρα στη Μαρσέιγ (3-0). Μαζί του ήταν και ο στενός συνεργάτης του, Γιάννης Βρέντζος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετέβη στην πόλη Λιόν και είδε έναν πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, τον Κώστα Μήτρογλου, που έγραψε ξεχωριστή ιστορία στο σύλλογο, να συμμετέχει ως αλλαγή σε αυτό το σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού, όπως και τον Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του τίμησε τη φανέλα των Πειραιωτών, να παραδίδει το τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο, πριν από την απονομή του τίτλου στους νικητές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη Γαλλία ο Μαρινάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.