ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πληρώνει η Λιντς για Οτζίτζα!

Η Λιντς φαίνεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Βέλγου μέσου.
Πληρώνει η Λιντς για Οτζίτζα!

Η Λιντς παρουσιάζεται ως έτοιμη να δαπανήσει το ποσό που απαιτείται για την υλοποίηση της μεταγραφής του Βάντις Οτζίτζα Οφόε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «voetbalkrant.com», που επικαλείται πληροφορίες του «Polish Sportowe Fakty», ο Βέλγος κεντρικός μέσος κοστολογείται με τρία εκατομμύρια ευρώ από τους «ερυθρόλευκους».

Τα «παγόνια» προτίθενται να πληρώσουν αυτό το ποσό για τον παίκτη, που απασχολεί ακόμα τις Αντερλεχτ και Μπριζ. Όλα αυτά βάσει του συγκεκριμένου δημοσιεύματος.

Η Λιντς είναι αποφασισμένη να κινηθεί δυναμικά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και να διεκδικήσει εν όψει της νέας σεζόν την άνοδο στην Premier League.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο αγγλικός σύλλογος συνδέεται με τον Οτζίτζα το τελευταίο διάστημα, αλλά δείχνει πως θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή και να απαλλάξει τον Ολυμπιακό από το βαρύ συμβόλαιό του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πληρώνει η Λιντς για Οτζίτζα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.