ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χατζισαφί: «Να κάνουμε τον ιρανικό λαό ευτυχισμένο»

Ο αρχηγός της Εθνικής Ιράν μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την προετοιμασία για τη συμμετοχή στα ρωσικά γήπεδα.
Χατζισαφί: «Να κάνουμε τον ιρανικό λαό ευτυχισμένο»

Ο Εχσάν Χατζισαφί και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ συνεχίζουν την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα του Ιράν για τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Χατζισαφί έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Ffiri.ir» και αναφέρθηκε στο μεγάλο στόχο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που είναι να κάνουν ευτυχισμένο τον ιρανικό λαό.

Μεταξύ άλλων, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και αρχηγός του Ιράν τόνισε: «Όλοι οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο στο στάδιο της προετοιμασίας μας στην Τουρκία. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξουμε την ομάδα και θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του Μουντιάλ, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο. Το Ιράν μπορεί να προχωρήσει στα νοκ-άουτ ως η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της Ασίας. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον ιρανικό λαό ευτυχισμένο και ο φιλικός αγώνας με την Τουρκία (την Κυριακή 27/5) θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για τη διοργάνωση».

Το Ιράν βρίσκεται στο 2ο όμιλο του Μουντιάλ και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, την Ισπανία και το Μαρόκο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χατζισαφί: «Να κάνουμε τον ιρανικό λαό ευτυχισμένο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.