Υπολογίζει σε Γκεράλντες η Σπόρτινγκ

Ο Φραντσίσκο Γκεράλντες έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με τους Πορτογάλους η Σπόρτινγκ τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.
Υπολογίζει σε Γκεράλντες η Σπόρτινγκ

Το πορτογαλικό Πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει έντονα «ερυθρόλευκα» βλέμματα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει την αγορά και έχει στη λίστα του ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές.

Ένα όνομα που συνδέθηκε τελευταία με τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Φραντσίσκο «Τσίκο» Γκεράλντες, ο οποίος μέτρησε 4 γκολ και 11 ασίστ σε 38 συμμετοχές με τη Ρίο Άβε, αγωνιζόμενος εκεί ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα 3 γκολ και οι 7 ασίστ σημειώθηκαν σε 30 αγώνες για την πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού Πρωταθλήματος. Πρόκειται για 23χρονο επιθετικό μέσο, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των «λιονταριών».

Ωστόσο, σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο Γκεράλντες βρίσκεται στα πλάνα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει. Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως το ίδιο ισχύει και για τους Κάρλος Μανέ και Ματέους Περέιρα, οι οποίοι ήταν δανεικοί σε Στουτγκάρδη και Τσάβες αντίστοιχα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο εξτρέμ Ματέους έχει συνδεθεί και αυτός με τον Ολυμπιακό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπολογίζει σε Γκεράλντες η Σπόρτινγκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.