Η επιθυμία του Φετφατζίδη και οι λεπτομέρειες του deal!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης προβάρει την «ερυθρόλευκη» φανέλα και αποδεικνύει τη μεγάλη του επιθυμία να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό.
Η επιθυμία του Φετφατζίδη και οι λεπτομέρειες του deal!

Θέμα χρόνου είναι να επισημοποιηθεί ύστερα από πέντε χρόνια η επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», δείχνοντας μεγάλη επιθυμία να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Το deal είναι δεδομένο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr ο ατζέντης του Φετφατζίδη, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τα βρήκαν σε όλα, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να ρίχνει κατά πολύ το κασέ του προκειμένου να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

Το συμβόλαιο θα είναι πιθανότατα τριετές και ο «Φέτφα» θα έχει λαμβάνειν ετησίως 400.000 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Στην Αλ Αχλί έπαιρνε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ την ίδια πρόταση με αυτή του Ολυμπιακού έχει καταθέσει και η ΑΕΚ, αλλά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει κάνει την επιλογή του. Η απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη από τους Πειραιώτες θα ανακοινωθεί μόλις ο παίκτης «ξεμπερδέψει» με τη συνεργασία του με την Αλ Αχλί και μείνει ελεύθερος (οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019), κάτι που είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Πάει καλά του Φετφατζίδη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η επιθυμία του Φετφατζίδη και οι λεπτομέρειες του deal!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…