Εμπόδια για Πρτσιτς

Δυσκολεύει η απόκτηση του Βόσνιου μέσου, καθώς στη διεκδίκησή του έχουν μπει ομάδες από την Αγγλία και την Ισπανία.
Εμπόδια για Πρτσιτς

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Σανίν Πρτσιτς διαφοροποιούνται από ώρα σε ώρα και τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν προκύψει εμπόδια αναφορικά με την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Από ημέρα σε ημέρα αλλάζουν τα δεδομένα για τον Σανίν Πρτσιτς. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μία δελεαστική πρόταση στον Βόσνιο κεντρικό μέσο, ο οποίος ταξίδεψε και στην Ελλάδα, αλλά τις τελευταίες ώρες προέκυψαν νέες προσφορές για τον 24χρονο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν και έχει αρκετές επιλογές για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ομάδες από την Αγγλία και δύο από την Ισπανία (η μία εξ αυτών είναι η Βαλένθια) έχουν μπει «σφήνα» στον Ολυμπιακό και απειλούν τους «ερυθρόλευκους», έχοντας καταθέσει πρόταση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Οι δυσκολίες, πλέον, είναι μεγάλες για τους Πειραιώτες και υπάρχει έντονος ανταγωνισμός για την υπογραφή του Πρτσιτς. Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός, από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα, δεν έχει αναφέρει το παραμικρό επί του θέματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμπόδια για Πρτσιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.