ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: «Μια νέα αυτοκρατορία ξεκίνησε»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τα συγχαρητήρια του για την κατάκτηση του τίτλου στο χάντμπολ από τους «ερυθρόλευκους» με μεγάλη ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ.
Μαρινάκης: «Μια νέα αυτοκρατορία ξεκίνησε»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρησαν το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος και του πρώτου νταμπλ.

Ένα ακόμα πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Αυτό από την ομάδα χάντμπολ, που νίκησε με 24-23 την ΑΕΚ, στο 5ο παιχνίδι. Μάλιστα, έκανε την ανατροπή, αφού βρέθηκε πίσω με 2-0 νίκες, για να κάνει το 3-2 στη σειρά των τελικών.

Το νεοσύστατο τμήμα κατέκτησε φέτος το νταμπλ και αναμφίβολα έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα. Μετά την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα συγχαρητήρια του έστειλε και ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ για το νταμπλ! Μια ακόμα ομάδα, σε ένα ακόμα σπορ αρχίζει την αυτοκρατορία της στον Ελληνικό Αθλητισμό! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, στο Facebook.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει έμπρακτα όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και για μια ακόμα φορά πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο του συλλόγου την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου.

https://www.facebook.com/emarinakis/posts/802452946611652


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση -με μεγάλη ανατροπή στη σειρά- του πρώτου πρωταθλήματος και ιστορικού νταμπλ!

Πρόκειται για μία ακόμη σπουδαία επιτυχία, στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς!

Οι κούπες είναι αμέτρητες!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρινάκης: «Μια νέα αυτοκρατορία ξεκίνησε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!