ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για Λάτσιο ο Προτό

Τελειωμένη θεωρούν στην Ιταλία την απόκτηση του Σίλβιο Προτό από τη Λάτσιο.
Έτοιμος για Λάτσιο ο Προτό

Στη Λάτσιο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Σίλβιο Προτό, ο οποίος θα αποτελέσει τη «ρεζέρβα» του Θωμά Στρακόσα στην ιταλική ομάδα.

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Σίλβιο Προτό από τη Λάτσιο. Όπως ανέφερε, το μεσημέρι του Σαββάτου (9/6), η εξειδικευμένη (στα θέματα της Λάτσιο) ιστοσελίδα «lalaziosiamonoi.it», η υπόθεση είναι τελειωμένη και προσεχώς θα επισημοποιηθεί η προσθήκη του Βέλγου τερματοφύλακα, ο οποίος ύστερα από μία σεζόν αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.

Αυτή θα είναι η πρώτη αγωνιστική απόπειρα του 35χρονου παίκτη στη Serie A, καθώς έχει ιταλικές ρίζες. Ο Ολυμπιακός, έτσι και αλλιώς, βρίσκεται σε αναζήτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τους Ανδρέα Γιαννιώτη και Λευτέρη Χουτεσιώτη. Οι Πειραιώτες ήθελαν να παραμείνει ο Προτό, αλλά, όπως έχει αποκαλύψει η έντυπη έκδοση του Sportime, ο Βέλγος ζήτησε συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές και να διατηρήσει τα γάντια του βασικού.

Βέβαια, στη Λάτσιο προορίζεται για αναπληρωματικός του Θωμά Στρακόσα, ο οποίος είναι γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Φώτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτοιμος για Λάτσιο ο Προτό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.