ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πώς και γιατί έρχεται ο Γκερέρο στον Ολυμπιακό

Ο Agent Greek έχει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής.
Πώς και γιατί έρχεται ο Γκερέρο στον Ολυμπιακό

Είναι ο παίκτης που ήθελε ο Μανόλο Χιμένεθ όσο ήταν στην ΑΕΚ. Τελικά, καταλήγει στον Ολυμπιακό. Η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη Agent Greek εξηγεί τι ακριβώς συνέβη. 

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ισπανός μάνατζέρ του, Πέπε Μέσας, μαζί με τον εν Ελλάδι συνεργάτη του, Φάνη Κλωνόπουλο, συναντήθηκαν στην Αθήνα με εκπροσώπους και των δύο ομάδων.

Τo stand by των πρωταθλητών, σηματοδότησε αμέσως το «πρόσω ολοταχώς» στους «ερυθρόλευκους». Η προχτεσινή πληροφόρηση μάλιστα πως ο Γκερέρο ανανεώνει με Λεγανές (όπου πλέον έχει πόστο στο επιτελείο της ο αλλοτινός τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χουάνχο Λορένθο), ήταν το… δικό του μήνυμα προς τον Ολυμπιακό για να… επισπεύσει.

Όπως και έγινε.

Στο δια ταύτα: ο Γκερέρο είναι μία φτηνή – τριετές συμβόλαιο, 1,5 εκατ.  ευρώ συνολικές απολαβές μαζί με τα μπόνους η προσφορά που έχει στα χέρια του – και αξιόπιστη λύση.

Δεν προορίζεται για βασικός, μπορεί, όμως, κάλλιστα να υποστηρίξει τέτοιο ρόλο αποτελεσματικότερα απ’ όσες φορές χρειάστηκε να το κάνει π.χ. ο Τζούρτζεβιτς. Όλα μέτρησαν καταλυτικά στο να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πώς και γιατί έρχεται ο Γκερέρο στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.