ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε στην πατρίδα του ο Ίβουσιτς

Τετραετές συμβόλαιο με την Όσιγιεκ υπέγραψε ο Κροάτης τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
Επέστρεψε στην πατρίδα του ο Ίβουσιτς

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Ολυμπιακό, καθώς είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Ίστρα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μέτρησε ούτε μία επίσημη συμμετοχή με τους Πειραιώτες στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Άλλωστε, είχε συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα, αποτελώντας τον τρίτο τερματοφύλακα στην ιεραρχία.

Ο Κροάτης, πάντως, βρήκε μία καλή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και επέστρεψε στην πατρίδα του. Την Τρίτη (12/6), η Όσιγιεκ ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τη νέα σεζόν, θα δώσει το «παρών» στα προκριματικά του Europa League, καθώς τερμάτισε στην 4η θέση του κροατικού Πρωταθλήματος.

Ο 23χρονος (1/2/1995) τερματοφύλακας Ίβιτσα Ίβουσιτς δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του: «Η Όσιγιεκ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Δεν είχα να σκεφτώ πολλά όταν με πλησίασε και αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση. Βρίσκομαι σε μία ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες και είναι στο χέρι μου να φτάσω ψηλά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επέστρεψε στην πατρίδα του ο Ίβουσιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.