ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση στο Kick Boxing για την Κ-11

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-11 του Ολυμπιακού γνώρισαν το Kick Boxing, κάνοντας προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΟΣΦΠ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Προπόνηση στο Kick Boxing για την Κ-11

Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι ποδοσφαιριστές της Κ-11 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Τα μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις των «Πολεμικών Τεχνών» του ΟΣΦΠ, στη στοά του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για να προπονηθούν από κοινού με την ομάδα Kick Boxing!

Τα παιδιά της Ακαδημίας υποδέχτηκε ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΟΣΦΠ, Μανώλης Τσιρογιάννης, και ο προπονητής Kick Boxing του ΟΣΦΠ, Δημήτρης Δημητριάδης, ο οποίος τους εξήγησε το άθλημα, αλλά και πώς θα γίνει η προπόνηση. Μετά τη σύντομη προθέρμανση, άρχισαν οι «μάχες» και οι μικροί αθλητές του Kick Boxing με τους μικρούς ποδοσφαιριστές συνεργάστηκαν αρμονικά και έμαθαν πολλά.

Οι ποδοσφαιριστές εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις που είχε εγκαινιάσει το 2014 ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και από το άθλημα, που σε καθηλώνει. Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία υπερέβη σε χρονική διάρκεια τη μία ώρα, τα παιδιά της Ακαδημίας μαζί με τον προπονητή τους, Ιάκωβο Χατζηράπτη, ευχαρίστησαν τα παιδιά του Kick Boxing και υποσχέθηκαν να τους καλέσουν και μία ημέρα στο Ρέντη για ποδοσφαιρική προπόνηση.

Οι εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, που είναι οι πιο σύγχρονες στην Ελλάδα, φιλοξενούν τα αθλήματα της Πυγμαχίας, του Kick Boxing, του Ταεκβοντό, αλλά και την Καμποέιρα. Συνολικά, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο, αφού διατηρεί πολύ υψηλού επιπέδου Ακαδημίες σε δεκάδες αθλήματα, μέσα από τις οποίες τα παιδιά κοινωνικοποιούνται και έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό.

Πηγή: Olympiacos.org

Το βίντεο του Olympiacos TV:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προπόνηση στο Kick Boxing για την Κ-11», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.