ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης σε παίκτες: «Πειθαρχία και σκληρή δουλειά»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε στους παίκτες τον Πέδρο Μαρτίνς - Τι είπε ο Πορτογάλος προπονητής.
Μαρινάκης σε παίκτες: «Πειθαρχία και σκληρή δουλειά»

Το πρωί της Δευτέρας (18/6), οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν εκείνος που παρουσίασε τον Πορτογάλο προπονητή ενώπιον της ομάδας.

Ωστόσο, στην απογευματινή προπόνηση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και  παρουσίασε το νέο προπονητικό επιτελείο και τις αλλαγές στη δομή της ομάδας. Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας στην ομιλία του πως θα αλλάξουν όλα αυτήν την αγωνιστικά χρονιά:

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι, δεν θα φοράνε αυτήν τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Σε λίγες ημέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας, θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μία πολύ επιτυχημένη χρονιά, μία χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη Ιστορία μας!».

Είναι ξεκάθαρο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε εξ αρχής τους κανόνες για τη νέα αγωνιστική περίοδο προκειμένου να μην επαναληφθούν τα περυσινά λάθη, στέλνοντας ξεκάθαρο και αρχηγικό μήνυμα προς όλους.

Μαρτίνς: «Θα δώσουμε τα πάντα για την κορυφή»

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είπε: «Εμείς, κύριε Πρόεδρε, μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με τη δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρινάκης σε παίκτες: «Πειθαρχία και σκληρή δουλειά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.