ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η «πρώτη» του Μαρτίνς (pics)

Με διπλή προπόνηση άρχισε επίσημα η καλοκαιρινή περίοδος της προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό - Ενσωματώθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.
Η «πρώτη» του Μαρτίνς (pics)

Την πρώτη του γνωριμία είχε τη Δευτέρα (18/6) με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο 48χρονος τεχνικός, στη σύντομη ομιλία του, ζήτησε από τους παίκτες σκληρή δουλειά, πειθαρχία, αλλά και ενότητα, για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας.

Ο Πορτογάλος προπονητής προπόνησε τους «ερυθρόλευκους» στο γήπεδο, δείχνοντας από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις του. Ο Μαρτίνς δεν άφησε τίποτα στην τύχη, δίνοντας συνεχώς οδηγίες προς τους παίκτες του. Είχε ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα της εκγύμνασης και μαζί με τους τρεις, Πορτογάλους, συνεργάτες του, Αντόνιο Ενρίκες, Ρουί Πέδρο Κάστρο και Λουίς Αντέρο Λόμπο, πραγματοποίησαν δύο προπονήσεις, δίνοντας εξ αρχής την μπάλα στους ποδοσφαιριστές με διαδοχικές ασκήσεις.

Η αγωνιστική είδηση της ημέρας έχει να κάνει με την επιστροφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και θα περάσει από το… μικροσκόπιο του Πέδρο Μαρτίνς.

Το «βάπτισμα του πυρός» σε καλοκαιρινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας, παίρνει ο 16χρονος Νικήτας Νικόλης. Ο αριστερός μπακ, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα με την Κ-17 του συλλόγου στο Αγρίνιο, έχει εντυπωσιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Λεονάρντο Κούτρης δεν είναι ακόμα στο 100% από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του στον ώμο και προπονήθηκε συντηρητικά, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα έγιναν τη Δευτέρα (18/6):

«Ολοκληρώνοντας τις εργομετρικές εξετάσεις του Σαββατοκύριακου που πέρασε, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπήκαν σε μία διαφορετική φάση προετοιμασίας. Άρχισαν, από το πρωί της Δευτέρας, να δουλεύουν στο γήπεδο. Καθημερινά έχουν στο πρόγραμμά τους διπλές προπονήσεις, στις οποίες κάνουν αρκετές διαφορετικές ασκήσεις.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής, με πολύ τρέξιμο, όχι όμως δίχως την μπάλα. Ακολούθησαν ασκήσεις τεχνικής, ως επί το πλείστον, πάντοτε με την μπάλα στα πόδια. Τομέας στον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Και οι δύο προπονήσεις (8:30 και 18:00) διαρκούν αρκετή ώρα, ενδεικτικό της σκληρής δουλειάς, για την οποία συζήτησαν χθες άπαντες, πριν την έναρξή του προγράμματος.

Ο Κούτρης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, η αποθεραπεία του προχωρά με εξαιρετικό ρυθμό και σύντομα θα είναι σε θέση να μπει εκ νέου σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό. Ένα μικρό χτύπημα υπέστη ο νεαρός Νικόλης. Την Τρίτη, όπως και όλη την εβδομάδα, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν πρωί-απόγευμα, τις προαναφερθείσες ώρες».

Φωτογραφικά καρέ από την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (18/6):

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η «πρώτη» του Μαρτίνς (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.