ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με Λεγανές στο Καραϊσκάκης

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε πως θα δώσει φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, την 1η του Αυγούστου.
Φιλικό με Λεγανές στο Καραϊσκάκης

Ο Δημήτρης Σιόβας επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, καθώς η Λεγανές ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την 1η Αυγούστου.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Λεγανές ενημέρωσε για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, και ένα εξ αυτών είναι με τον Ολυμπιακό, την 1η του Αυγούστου.

Απομένει, φυσικά, η επιβεβαίωση και από τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προγραμματίσει να δώσουν φιλικό παιχνίδι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, το οποίο θα είναι το πρώτο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν και η «πρόβα τζενεράλε» πριν από το πρώτο επίσημο ματς της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League (9/8).

Υπενθυμίζεται πως στη Λεγανές αγωνιζόταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ισπανός επιθετικός Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

*Η φωτογραφία είναι από την απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού, της Δευτέρας (18/6), στο Ρέντη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλικό με Λεγανές στο Καραϊσκάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.