ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Κεμζούρα: «Απαραίτητος ένας έμπειρος παίκτης όπως ο Σπανούλης»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού, τον Βασίλη Σπανούλη και την επιλογή των παικτών στους «ερυθρόλευκους» μίλησε σε λιθουανικό ΜΜΕ ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα. Αναλυτικά, όσα είπε delfi.lt: Ερωτηθείς αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να κλείσει με τους Πειραιώτες η επιθυμία του να συνεχίσει να δουλεύει με τον Μπλατ, απάντησε: «Μπορείς να...
Κεμζούρα: «Απαραίτητος ένας έμπειρος παίκτης όπως ο Σπανούλης»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού, τον Βασίλη Σπανούλη και την επιλογή των παικτών στους «ερυθρόλευκους» μίλησε σε λιθουανικό ΜΜΕ ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα.

Αναλυτικά, όσα είπε delfi.lt:

Ερωτηθείς αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να κλείσει με τους Πειραιώτες η επιθυμία του να συνεχίσει να δουλεύει με τον Μπλατ, απάντησε: «Μπορείς να το πεις έτσι. Η πιθανότητα να πάρω μία καλή δουλειά ως head coach δεν ήταν μεγάλη ούτε οι επιλογές μου ήταν πολύ ελκυστικές. Έχοντας συνυπολογίσει τα υπέρ και τα κατά, πήρα αυτή την απόφαση».

Για τους στόχους που έχουν θέσει στον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Δεν έχω συζητήσει γι’ αυτό το θέμα με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά ο κόουτς Μπλατ είχε μία κουβέντα με την διοίκηση. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι τέτοιος οργανισμός και ομάδα που πάντα παίζει για τους υψηλότερους στόχους».

Στην ερώτηση αν ο Ντέιβιντ Μπλατ ζητά τη γνώμη του για τους παίκτες που αποκτά, υπογράμμισε: «Ναι, με ρωτά για το τι νομίζω και όχι μόνο εμένα. Μιλά επίσης με τη διοίκηση της ομάδας όταν εξετάζει τους πιθανούς στόχους».

Για τον Ουίλιαμς-Γκος που πήρε ο Ολυμπιακός και τον Χένρι που τον ήθελε, και που ήταν και οι δύο στη λίστα της Ζαλγκίρις, σχολιάσε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για πράγματα που γράφονται στον Τύπο. Θα ήταν άδικο να πούμε ότι μόνο αυτές οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τους συγκεκριμένους παίκτες. Δεν πήρα μέρος στις διαπραγματεύσεις και γι’ αυτό δεν μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες. Οι παίκτες είχαν την ευθύνη της απόφασής τους».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Το καλύτερο είναι να έχεις συνδυασμός μία νεανικής, πεινασμένης ομάδας με έμπειρους παίκτες. Κάθε ομάδα θέλει έναν τόσο έμπειρο παίκτη όπως ο Σπανούλης που είναι το “πρόσωπο” του Ολυμπιακού».

Για τις αρμοδιότητες που έχει στο πλευρό του Ισραηλινού τεχνικού: «Το στιλ του Μπλατ χαρακτηρίζεται από το γεγονός πως του αρέσει να συνεργάζεται, δίνει σε όλους αρμοδιότητες και υπάρχει μεγάλη ευθύνη. Εγώ είμαι περισσότερο επιφορτισμένος με το επιθετικό κομμάτι και να βλέπω τι πήγε λάθος μετά την ανάλυση κάθε αγώνα. Όλο το σταφ όμως συμμετέχει στην προετοιμασία του πλάνου για τον επόμενο αγώνα».

Ο Πρίντεζης προκαλεί τον Μπόγρη να… δουλέψει σοβαρά (pic)

«Ο Σπανούλης είναι ο White Mamba»

Αξιέπαινη κίνηση από τον Μάντζαρη!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεμζούρα: «Απαραίτητος ένας έμπειρος παίκτης όπως ο Σπανούλης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.