ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Στην Αθήνα και ο Τίμα για τον Ολυμπιακό (pics, vid)

Η πτήση για τον Γιάνις Τίμα δεν ήταν μοναχική. Είχε καλή παρέα. Τον (συνονόματο, συμπατριώτη και συμπαίκτη του) Γιάνις Στρέλνιεκς. Με έναν… σμπάρο, ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» δύο… τριγώνια, κατά την πρώτη ημέρα αφίξεων των αθλητών του. Ο Λετονός φόργουορντ, ο οποίος έφτασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/8) και δήλωσε – όπως κάθε άλλος στη θέση...
Στην Αθήνα και ο Τίμα για τον Ολυμπιακό (pics, vid)

Η πτήση για τον Γιάνις Τίμα δεν ήταν μοναχική. Είχε καλή παρέα. Τον (συνονόματο, συμπατριώτη και συμπαίκτη του) Γιάνις Στρέλνιεκς. Με έναν… σμπάρο, ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» δύο… τριγώνια, κατά την πρώτη ημέρα αφίξεων των αθλητών του.

Ο Λετονός φόργουορντ, ο οποίος έφτασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/8) και δήλωσε – όπως κάθε άλλος στη θέση του – ενθουσιασμένος για το νέο εγχείρημα της καριέρας του, αλλά και για το γεγονός πως θα βρίσκεται στα ίδια αποδυτήρια με τον Στρέλνιεκς.

«Είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν πίστευα πως θα συμβεί, αλλά βρισκόμαστε εδώ, θα αγωνιστούμε στην ίδια ομάδα και ελπίζω να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η παρουσία του αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Υποθέτω πως είναι σπουδαίο που θα έχω δίπλα μου τον Γιάνις, ο οποίος γνωρίζει την ομάδα, έχει αγωνιστεί σε αυτή και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρηγορότερα», επεσήμανε ο Λετονός.

Ο Τίμα ρωτήθηκε για τις κουβέντες που έκανε με τον Στρέλνιεκς, την ώρα της πτήσης, αλλά η απάντηση δεν απέφερε κανένα… λαβράκι: «Τον ρώτησα μερικά πράγματα για την ζωή στην Ελλάδα, αλλά μετά κοιμηθήκαμε (σ.σ.: γέλια). Η σεζόν θα είναι μεγάλη, οπότε έχουμε καιρό για να μιλήσουμε».

Τι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό η προσθήκη του; Ιδού τι αποκρίθηκε: «Εξαρτάται από το τι ζητάει ο προπονητής. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Όλα θα εξαρτηθούν από τι θα ζητήσει ο προπονητής. Θα δούμε, θα αρχίσουμε την προετοιμασία σε λίγες ημέρες».

Την… σκυτάλη των δηλώσεων πήρε ο έτερος Γιάνις, ο Στρέλνιεκς. Με τον Λετονό γκαρντ να τονίζει: «Η ομάδα είναι διαφορετική. Ανυπομονώ να αρχίσουμε την δουλειά. Με τον Γιάνις γνωριζόμαστε πολύ καιρό και θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης, καλός χαρακτήρας και τον χρειαζόμαστε. Θα τα πάει καλά και θα μας βοηθήσει».

ΛεΝτέι: «Μεγάλο βήμα για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός»

Βεζένκοφ: «Εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Αθήνα και ο Τίμα για τον Ολυμπιακό (pics, vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.