ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Αναχώρησε ο Ολυμπιακός για τη Μάλαγα (pics)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (12/9) για την Ισπανία και τη Μάλαγα, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει η ισπανική ομάδα. Πέρα από τις δύο ομάδες, στο… πρόγραμμα του τουρνουά «Costal del Sol» περιλαμβάνεται και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Την αποστολή της ομάδας του Ντέβιντ Μπλατ δεν ακολούθησε ο ανέτοιμος, Νάιτζελ...
Αναχώρησε ο Ολυμπιακός για τη Μάλαγα (pics)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (12/9) για την Ισπανία και τη Μάλαγα, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει η ισπανική ομάδα.

Πέρα από τις δύο ομάδες, στο… πρόγραμμα του τουρνουά «Costal del Sol» περιλαμβάνεται και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Την αποστολή της ομάδας του Ντέβιντ Μπλατ δεν ακολούθησε ο ανέτοιμος, Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές.

Δείτε τις φωτογραφίες από την αναχώρηση.

Στο Sportime της Πέμπτης (13/9) το περιοδικό της Premier League

Ενισχύει την Ιταλία ο Ντατόμε

Που θα δείτε τα φιλικά του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναχώρησε ο Ολυμπιακός για τη Μάλαγα (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.