ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ενοχλήσεις ο Στρέλνιεκς

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού του στο τέλος της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια. Μόλις η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέψει, ο Λετονός γκαρντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει καμία εκτιμηση, αν και μοιάζει σίγουρο πως ο Στρέλνιεκς...
Ενοχλήσεις ο Στρέλνιεκς

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού του στο τέλος της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια.

Μόλις η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέψει, ο Λετονός γκαρντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει καμία εκτιμηση, αν και μοιάζει σίγουρο πως ο Στρέλνιεκς θα χάσει το ματς με την Ολίμπια Μιλάνο την Παρασκευή (19/10) στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας».

Το τρελό buzzer beater του Σλούκα (vid)

Το τρελό buzzer beater του Σλούκα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενοχλήσεις ο Στρέλνιεκς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.