ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Αγωγή κατά Γιαννακόπουλου και ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Σε αγωγή κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για δυσφήμηση μετά από επίσημη τοποθέτησή τους, προέβει η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αιτία φυσικά όλα όσα έγιναν μετά από το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα και τα όσα αναφέρθηκαν και σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα από την πλευρά των «πρασίνων». Όπως αναφέρει...
Ολυμπιακός: Αγωγή κατά Γιαννακόπουλου και ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Σε αγωγή κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για δυσφήμηση μετά από επίσημη τοποθέτησή τους, προέβει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αιτία φυσικά όλα όσα έγιναν μετά από το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα και τα όσα αναφέρθηκαν και σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα από την πλευρά των «πρασίνων».

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: «Σε συνέχεια της δυσφημιστικής από 09.11.2018 επίσημης τοποθέτησης του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση αγωγής ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την αποκατάσταση της ζημίας που υποστήκαμε λόγω της παράνομης συμπεριφοράς των παραπάνω συκοφαντών».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Αγωγή κατά Γιαννακόπουλου και ΚΑΕ Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.