ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σπανούλης: Η μεγάλη κίνηση και το διπλό δώρο (pic)

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί για πολύ. Άφησε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, έπειτα από τη νίκη κόντρα στη Μπάγερν και βρέθηκε ξανά στο παρκέ της «Audi Arena». Ο σκοπός, εξαιρετικά σοβαρός. Τον περίμενε ο Κώστας. Ενας φίλαθλος του Ολυμπιακού με κινητικά προβλήματα. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τον συνάντησε, του έδωσε μία υπογεγραμμένη...
Σπανούλης: Η μεγάλη κίνηση και το διπλό δώρο (pic)

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί για πολύ. Άφησε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, έπειτα από τη νίκη κόντρα στη Μπάγερν και βρέθηκε ξανά στο παρκέ της «Audi Arena». Ο σκοπός, εξαιρετικά σοβαρός.

Τον περίμενε ο Κώστας. Ενας φίλαθλος του Ολυμπιακού με κινητικά προβλήματα. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τον συνάντησε, του έδωσε μία υπογεγραμμένη φανέλα και βγήκε μία φωτογραφία μαζί του.

Euroleague: Ανετες Εφές, Φενέρ και Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Ένωση Παικτών Euroleague υπέρ Θανάση Αντετοκούνμπο (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπανούλης: Η μεγάλη κίνηση και το διπλό δώρο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.