ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ο Ντέιβιντ Μπλατ… φύλαγε τη λύση από το καλοκαίρι

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ετοιμάζει με μεθοδικότητα το πλάνο του. Και μένει πιστός σε αυτό. Οσες αναποδιές και αν προκύψουν. Πάρτε για παράδειγμα τη λανθασμένη τοποθέτηση του Ζακ ΛεΝτέι στη θέση «5». Ο Αμερικανός κάνει… παπάδες όταν αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ: καρφώματα, εύκολα καλάθια ακόμη και τρίποντα υπάρχουν στο ρεπερτόριο του....
Ο Ντέιβιντ Μπλατ… φύλαγε τη λύση από το καλοκαίρι

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ετοιμάζει με μεθοδικότητα το πλάνο του. Και μένει πιστός σε αυτό. Οσες αναποδιές και αν προκύψουν.

Πάρτε για παράδειγμα τη λανθασμένη τοποθέτηση του Ζακ ΛεΝτέι στη θέση «5». Ο Αμερικανός κάνει… παπάδες όταν αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ: καρφώματα, εύκολα καλάθια ακόμη και τρίποντα υπάρχουν στο ρεπερτόριο του. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Στην αρχή της σεζόν ο ΛεΝτέι ήταν ο αναπληρωματικός σέντερ του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Τώρα εμφανίζονται και οι δύο στην πεντάδα. «Πέντε» ο Σέρβος, «τέσσερα» ο Αμερικανός. Και ο Ολυμπιακός έχει ρολάρει.

Μόνο που ο Μπλατ δεν διαπίστωσε ξαφνικά πως ο ΛεΝτέι είναι… τέσσερα.

Από το καλοκαίρι κιόλας, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, δοκίμαζε σχήματα με τον ΛεΝτέι και τον Μιλουτίνοφ μαζί στην πεντάδα. Το έλεγε ο ίδιος ο Αμερικανός, κάπου εκεί στο ξεκίνημα της σεζόν. Τότε που ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής «έχτιζε» την ομάδα του Ολυμπιακού από την αρχή.

Μία καλή λύση για να ξεκουράζει τον Γιώργο Πρίντεζη. Δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα δούμε ξανά τον ΛεΝτέι στη θέση του σέντερ. Θα συμβεί και αυτό, αλλά μόνο σε ματς που βολεύει η τοποθέτησή του στη θέση του ψηλού.

«Βροχή» τα τρίποντα από τον Ουάρντα στο «Παλατάκι» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ντέιβιντ Μπλατ… φύλαγε τη λύση από το καλοκαίρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.